Painter ontsnapt aan vroeger exit tegen O'Shea: 'Speelde veel te wisselvallig'

Kevin Painter overleefde een echte thriller in de openingsronde van het senioren-WK. The Artist versloeg Tony O'Shea met 3-2.

Painter kwam tegen O'Shea 2-0 in sets voor, maar maakte het nadien nog spannend. "Ik ben uiteraard blij dat ik door ben", opende Painter na afloop. "Het was een moeilijke wedstrijd, ik speelde heel wisselvallig en liet een hoge score veel te vaak afwisselen met een heel lage. Dat is zeker nog een werkpunt voor de volgende ronde."

Soms frustrerend

"Op training haal ik nog steeds een hoog niveau en dan is het soms frustrerend als het niet lukt op het podium", zegt de 54-jarige Engelsman.

Painter kondigde in 2021 zijn pensioen aan. "De Pro Tours mis is zeker niet, maar de grote toernooien voor een volle zaal zeker wel. Daarom is het zo leuk dat ik de kans krijg om aan dit WK deel te nemen, het roept herinneringen aan vroeger op.

Nu tegen Warren

In de volgende ronde neemt Painter het op tegen ex-BDO wereldkampioen Wayne Warren. "Ik verwacht opnieuw een moeilijke wedstrijd, Wayne is een heel constante speler en haalt bijna altijd een goed niveau. Ik kijk er alleszins naar uit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties