POLL: Wie gaat de World Seniors Darts Matchplay 2023 winnen?

Op 2 en 3 september gaan bekende darters van boven de vijftig jaar de strijd met elkaar aan op de World Seniors Darts Matchplay in York. Het deelnemersveld bestaat uit zestien spelers.

Onder meer bekende namen als John Henderson, Robert Thornton, Leonard Gates, John Part en 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor gaan een gooi doen naar de titel op de World Seniors Darts Matchplay. Wie denk jij wie het toernooi gaat winnen? Laat ons je voorspelling weten via de onderstaande poll.

Poll

POLL: Wie gaat de World Seniors Darts Matchplay 2023 winnen?

Livestream

De World Seniors Darts Matchplay wordt niet in Nederland op televisie uitgezonden. Wel kunnen geïnteresseerden voor een bedrag van 9.99 pond het gehele weekend via een livestream kijken op www.247.tv/live/darts.

Prijzengeld

De World Seniors Darts Tour (WSDT), organisator van de World Seniors Darts Matchplay, maakte bekend dat de winnaar van het evenement een bedrag van 10.000 pond ontvangt. Daarnaast gaat de winnaar ook naar huis met een bokaal. Vorig jaar werd de beker gewonnen door Robert Thornton, die in de finale met 12-10 te sterk was voor Phil Taylor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties