"Prestatie waarop ik het meest trots ben" - Emotionele John Henderson na wereldtitel op senioren-WK

John Henderson heeft bij zijn eerste deelname meteen het senioren-WK op zijn naam geschreven. De 50-jarige Schot versloeg in de finale Colin McGarry met 5-0

Henderson straalde na afloop. "Ik sta te trillen op mijn benen, na het verlies van mijn Tour Card had ik nooit gedacht om nog zo'n prachtige momenten mee te maken", zegt hij.

"Ik heb samen met Peter Wright de World Cup of Darts gewonnen en dat was geweldig, maar dit is een trofee voor mezelf en misschien wel de prestatie waarop ik het meest trots ben in mijn carrière."

Henderson kende nochtans een moeilijke start van dit WK. "De eerste dagen haalde in niet mijn normale niveau. Maar ik wist dat er nog iets extra in de tank zat en ben tevreden dat ik dat kon tonen op de finaledag."

Meer zeges

'Highlander' kijkt ook al vooruit naar de rest van het jaar. "Ik geniet ervan om deze toernooien van de World Seniors Darts Tour te spelen en wil er nog enkele winnen dit jaar, dat wordt zeker een doel voor de komende maanden."

"Hopelijk is dit dus de start van meer", vervolgt hij. "Ik ben nog niet klaar met het darten en heb een nieuw elan gevonden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties