Speelschema donderdagmiddag op World Seniors Darts Championship 2023 met onder meer Jenkins, Fitton en Mason

Donderdagmiddag gaat de tweede editie van de World Seniors Darts Championship van start. Tijdens de middagsessie is onder meer het toernooidebuut van Chris Mason.

'The Ace' neemt het in de eerste ronde op tegen Terry Jenkins, die vorig jaar bij de eerste editie de halve finale wist te bereiken. Voor Mason wordt het zijn debuut op de World Seniors Darts Tour. Enkele maanden geleden toonde Mason wel al vorm door verrassend een speelweek van de MODUS Super Series te winnen.

In de tweede partij van de middag staat Darryl Fitton tegenover Les Wallace, de wereldkampioen van 1997. Fitton wist op zijn beurt de Zuiderduin Masters (2009) en BDO World Trophy (2016) te winnen, en stond in 2005, 2019 en 2017 in de halve eindstrijd op Lakeside.

David Cameron, winnaar van de World Seniors Darts Masters in 2022, kruist de degens met qualifier Richie Howson. In het laatste duel van de middag speelt Larry Butler tegen debutant Darren Johnson.

Speelschema World Seniors Darts Championship 2023

Donderdag 9 februari

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Eerste ronde

Terry Jenkins (13) v Chris Mason

Les Wallace (11) v Darryl Fitton

David Cameron (7) v Richie Howson

Larry Butler (15) v Darren Johnson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties