Speelschema vrijdagavond op senioren-WK met onder meer Taylor en Adams in actie

De acht spelers die vrijdagavond in actie komen op het senioren-WK hebben bij elkaar liefst dertig wereldtitels gewonnen. Het gros is door de rekening genomen door Phil Taylor.

De 16-voudig wereldkampioen maakt zijn comeback tegen Peter Manley. Een clash met een verhaal, want zij stonden in 1999, 2002 en 2006 driemaal tegenover elkaar in de WK-finale. De eerste werd met 6-2 gewonnen door Taylor, de laatste twee zelfs met telkens 6-0 en 7-0 in sets.

Trina Gulliver is met tien wereldtitels de succesvolste dartster aller tijden. Zij neemt het op tegen drievoudig major-winnaar Robert Thornton voor een plek in de kwartfinales.

De avond wordt geopend met een duel tussen Wayne Warren, de laatste BDO-wereldkampioen in 2020, en voormalig major-winnaar Kevin Painter. Drievoudig Lakeside-kampioen Martin Adams kruist de degens met Richie Howson, die in de eerste ronde afrekende met Darryl Fitton.

Vrijdag 4 februari

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde

Wayne Warren v Kevin Painter

Martin Adams v Richie Howson

Phil Taylor v Peter Manley

Trina Gulliver v Robert Thornton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties