Speelschema zaterdagmiddag op World Seniors Darts Matchplay met onder meer Mitchell, Gulliver, Painter en Gates

Zaterdagmiddag gaat in York de tweede editie van de World Seniors Darts Matchplay van start. Zestien spelers gaan van start op dit toernooi, waarbij de vier eerste duels uit de eerste ronde op zaterdagmiddag plaatsvinden.

De eerste wedstrijd van het toernooi gaat tussen voormalig Lakeside-kampioen Scott Mitchell en de altijd gevaarlijke Paul Hogan. Laatstgenoemde deed vorig jaar ook al mee aan dit evenement, maar toen ging Hogan in de voorronde verrassend onderuit tegen Lisa Ashton. In de tweede wedstrijd staan Richie Howson en tienvoudig dameswereldkampioene Trina Gulliver tegenover elkaar.

Deta Hedman kruist de degens met Kevin Painter in de derde partij van de middag. Oorspronkelijk zou Painter het opnemen tegen Martin Adams, maar 'Wolfie' moest zich vanwege privéredenen afmelden voor dit toernooi. De afsluiting van de middag wordt verzorgd door Leonard Gates en Colin McGarry.

Livestream

De World Seniors Darts Matchplay wordt niet in Nederland op televisie uitgezonden. Wel kunnen geïnteresseerden voor een bedrag van 9.99 pond het gehele weekend via een livestream kijken op www.247.tv/live/darts.

Prijzengeld

De World Seniors Darts Tour (WSDT), organisator van de World Seniors Darts Matchplay, maakte bekend dat de winnaar van het evenement een bedrag van 10.000 pond ontvangt. Daarnaast gaat de winnaar ook naar huis met een bokaal. Vorig jaar werd de beker gewonnen door Robert Thornton, die in de finale met 12-10 te sterk was voor Phil Taylor.

Speelschema World Seniors Darts Matchplay 2023

Zaterdag 2 september

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Scott Mitchell v Paul Hogan

Richie Howson v Trina Gulliver

Deta Hedman v Kevin Painter

Leonard Gates v Colin McGarry

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties