Taylor baalt nog steeds van vroege exit op WK voor senioren: 'Heb mezelf in verlegenheid gebracht'

Phil Taylor is er afgelopen weekend niet in geslaagd om het eerste WK voor senioren te winnen. The Power ging in de kwartfinales kansloos onderuit tegen Kevin Painter.

Taylor was bijzonder ontgoocheld achteraf. "Ik ben niet meer de speler die ik vroeger was. Ik heb mezelf op dit toernooi in verlegenheid gebracht en al mijn supporters ontgoocheld", aldus Taylor.

De 61-jarige Engelsman wil dit zo snel mogelijk rechtzetten. "Tegen het volgende toernooi eind mei (World Matchplay voor senioren) zal ik klaar zijn, daar mag je zeker van zijn, je zal me nooit meer zo slecht zien spelen als afgelopen weekend. Ik weet ook exact wat ik fout gedaan heb in de voorbereiding, al kan ik daar nu niet teveel over vertellen."

Werken aan conditie

"Eén ding is zeker, ik ga de komende maanden keihard aan mijn conditie werken. Nu ben ik op training direct moe en daar moet ik iets aan doen. Gedaan dus met excuses zoeken voor mezelf en vol aan de bak", besluit de 16-voudige PDC-wereldkampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties