Thornton blijft zonder setverlies en haalt laatste vier in Circus Tavern

Er staat voorlopig geen maat op Robert Thornton tijdens de World Seniors Darts Championship. Ook tegen Dave Prins bleef The Thorn zonder setverlies, waardoor hij wist door te stoten tot de halve finales.

De Schot had eerder al overtuigend afgerekend met Bob Anderson (3-0) en Trina Gulliver (3-0). Tevens wierp Thornton voor de derde wedstrijd op rij een gemiddelde van ruim boven de negentig.

De drievoudig major-winnaar moest in de eerste set even warmdraaien, maar won die set met 3-1. Daarna toonde hij zijn klasse door set twee met 3-0 te winnen dankzij twee 14-darters en een 12-darter. Set drie ging tot een vijfde leg, waarin Thornton opnieuw een 12-darter wist te produceren. The Thorn speelt in de halve eindstrijd tegen Phil Taylor of Kevin Painter.

De twee halve finales staan zondagmiddag op de planning. Zondagavond is de finale en dan wordt bekend wie er naar huis gaat met de hoofdprijs van 25.000 pond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties