Voormalig wereldkampioenen Taylor en Adams van de partij tijdens eerste World Masters voor senioren op Lakeside

Na het senioren-WK en de aankondigde World Matchplay, komt de World Seniors Darts Tour (WSDT) ook met een senioreneditie van de World Masters.

Dit evenement vindt plaats van 27 tot en met 29 mei op het iconische podium van de Lakeside in Frimley Green. Het deelnemersveld bestaat uit twintig darters, waarvan voormalig wereldkampioenen Phil Taylor en Martin Adams de bekendste namen zijn.

Verder hebben ook Robert Thornton, Kevin Painter, Terry Jenkins, Trina Gulliver, Lisa Ashton, Deta Hedman, Bob Anderson, John Lowe, John Part, Keith Deller, Les Wallace, Colin Monk, Roland Scholten en Tony O'Shea een uitnodiging gekregen.

Twee startplekken staan op het spel tijdens kwalificatietoernooien, die van 8 tot en met 10 april in Reading afgewerkt worden. Daarnaast krijgt ook de nummer één van de WDST Order of Merit een invitatie voor deze World Masters.

De laatste startplek wordt uitgedeeld door het publiek. Fans mogen kiezen uit een aantal opties via een verkiezing die op de social media kanalen van de WSDT wordt gehouden. De speler met de meeste stemmen is dan de laatste deelnemer in Frimley Green.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties