"Wisselende herinneringen aan Circus Tavern, maar het zou geweldig zijn om hier de wereldtitel te pakken" - Richie Burnett door naar tweede ronde op senioren-WK

Richie Burnett is uitstekend begonnen aan het WK voor senioren. 'The Prince of Wales' versloeg in de openingsronde Keith Deller met 3-1 en mag het nu opnemen tegen Colin McGarry.

Burnett moest terugkomen van een 1-0 achterstand in sets. "Ik begon bijzonder traag aan de wedstrijd", zegt hij. "Het duurde een tijdje voor ik in mijn normale ritme kwam."

"Het was lang geleden dat ik nog in de Circus Tavern had gespeeld. Ik heb wisselende herinneringen aan deze zaal, maar het blijft wel een iconische locatie om in te spelen. Het zou dan ook veel voor me betekenen als ik hier de wereldtitel kan pakken."

Tour Card

Burnett verloor begin dit jaar zijn PDC Tour Card en slaagde er niet in om die op Q-School te heroveren. "Ik hield er sowieso rekening mee dat het niet zou lukken. Vorig jaar had ik immers heel veel problemen met mijn rug, waardoor ik niet voluit kon gaan."

"Toch ben ik naar Q-School gegaan omdat ik de Challenge Tour wil spelen. Ik hou nog steeds enorm van het darten en blijf gemotiveerd om goede prestaties neer te zetten."

"Als ik mijn beste niveau haal kan ik nog steeds van iedereen winnen", vervolgt Burnett. "Alleen is het allemaal wat wisselvalliger dan vroeger en weet ik nooit op voorhand welke Richie er zal opdagen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties