Het restant van de Premier League Darts 2020 wordt in ieder geval deels zonder publiek afgewerkt. Zes speelrondes worden achter gesloten deuren gespeeld.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is het nog steeds niet mogelijk grootschalige evenementen met publiek te organiseren. Daarom heeft de PDC besloten om van 25 tot en met 30 augustus zes opeenvolgende speelrondes van de Premier League Darts zonder publiek af te werken.

De Marshall Arena in Milton Keynes is voorlopig het decor van de prestigieuze dartscompetitie. Deze arena was eerder al gastheer van de PDC Summer Series en op deze locatie vindt eind juli ook de World Matchplay plaats.

Deze verschuiving heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar geen Premier League te zien is in Birmingham, Belfast, Leeds, Berlijn en Rotterdam (twee avonden). Nederlandse fans die voor de woensdagsessie een ticket hadden gekocht krijgen automatisch hun geld terug. Diegene die voor de donderdagsessie een ticket hadden betaald, krijgen de optie om hun ticket mee te nemen naar 2021.

De laatste speelronde van de huidige Premier League Darts werd op 12 maart in Liverpool gespeeld. Na deze speelronde nestelde Glen Durrant zich bovenaan de ranglijst.

Restant programma Premier League Darts 2020

Zevende speelronde – dinsdag 25 augustus, Milton Keynes
Achtste speelronde – woensdag 26 augustus, Milton Keynes
Judgement Night – donderdag 27 augustus, Milton Keynes
Tiende speelronde – vrijdag 28 augustus, Milton Keynes
Elfde speelronde – zaterdag 29 augustus, Milton Keynes
Twaalfde speelronde – zondag 30 augustus, Milton Keynes
Dertiende speelronde – donderdag 17 september, The SSE Hydro, Glasgow
Veertiende speelronde – donderdag 24 september, The Manchester Arena
Vijftiende speelronde – donderdag 1 oktober, The Utilita Arena, Newcastle
Zestiende speelronde – donderdag 15 oktober, The FlyDSA Arena, Sheffield
Play-Offs – donderdag 22 oktober, The O2, Londen

Tags:

Author: Pieter Verbeek