Schema derde speeldag Remote Darts League 2 met Tony O'Shea

De tweede editie van de Remote Darts League gaat woensdagavond verder met speeldag 3. Vanaf 22.00 uur komen er vier darters in actie waaronder publiekslieveling Tony O'Shea.

'Silverback' haalde bij de eerste editie de halve finale en was daarmee automatisch geplaatst voor de tweede uitgave. Daarin speelt hij vanavond zijn eerste wedstrijden tegen Thibault Tricole, Justin Thompson en Lorraine Winstanley. Een speeldag met mogelijk veel spannende wedstrijden.

Laatstgenoemde is een van de vier dames die in actie komt tijdens de Remote Darts League 2. Laura Turner wist gisteravond meteen een zege te boeken en dus ligt de lat hoog voor Winstanley. Op papier is zij immers de beste dame die deelneemt.

De Fransman Tricole is een relatief nieuwe naam voor het grote publiek. Al jarenlang actief op het WDF- en BDO -circuit, maar sinds vorig jaar weet hij ook goede resultaten te boeken. Zo won hij twee kleinere toernooien en bereikte het WK van de BDO .

De 51-jarige Justin Thompson is daarentegen een oude rot. De laatste jaren is de Australiër telkens aanwezig op het WK van de BDO en afgelopen januari verloor hij nipt van de uiteindelijke wereldkampioen Wayne Warren.

In de eerste fase (twintig avonden) van de Remote Darts League spelen alle deelnemers eenmaal tegen elkaar. Vier spelers komen per speelavond in actie, waarbij elke darter dan drie duels afwerkt. Wedstrijden gaat over best of 10 legs, waarbij een 5-5 gelijkspel dus mogelijk is.

Na twintig speeldagen heeft iedereen één keer tegen een andere deelnemer gespeeld. De top vier van de competitie gaat door naar de play-offs, die op maandag 8 juni op het programma staat.

Alle wedstrijden zijn via deze link te bekijken. De uitzending begint dagelijks om 22:00 uur.

Speelschema Remote Darts League Woensdag 20 mei

22:00 Tony O'Shea v Justin Thompson
22:30 Lorraine Winstanley v Thibault Tricole
23:00 Lorraine Winstanley v Tony O'Shea
23:30 Thibault Tricole v Justin Thompson
00:00 Thibault Tricole v Tony O'Shea
00:30 Justin Thompson v Lorraine Winstanley

Chris Sargeant/Tip Top Pics

Foto: Chris Sargeant/Tip Top Pics

Plaats reactie

666

0 reacties