De opa van Rob Cross is aan de gevolgen van het coronavirus overleden. Dat meldt de nummer vier van de wereld in gesprek met de Britse krant The Sun.

Zijn opa bereikte de leeftijd van 68 jaar en kampte al met gezondheidsproblemen, liet Cross weten. ”Het zijn hartverscheurende weken voor onze hele familie. Mijn grootvader had hartproblemen en longontsteking. Het coronavirus bleek de druppel te zijn”, vertelt de wereldkampioen van 2018.

”Het is een bittere pil om te verwerken. Bovendien zijn er veel dingen waar ik me zorgen om moet maken. Mijn vrouw Georgia is in verwachting van ons vierde kindje en dat zet haar in een kwetsbare groep. Daarnaast moet ik aan mijn oma denken, die nu alleen is. Zij woont nu bij ons, zodat we voor haar kunnen zorgen.”

”In een paar weken tijd is ons leven drastisch veranderd en er komt uiteraard veel emotie los. Het ergste is dat duizenden gezinnen in ons land en over de hele wereld te maken hebben met dit soort leed. We moeten sterk zijn voor onze kinderen, maar dat is lastig met zoveel slecht nieuws”, aldus Cross.

Tags:

Author: Pieter Verbeek