Kyle Anderson is positief bevonden op het coronavirus, zo heeft zijn management bekendgemaakt. Voor zover bekend is The Original de eerste bekende darter die dit longvirus heeft opgelopen.

De Australiër is tien dagen geleden teruggereisd naar Australië om ten tijde van de uitbraak bij zijn familie te kunnen zijn. Ondertussen is Anderson zelf in contact gekomen met het coronavirus.

Zijn management heeft naar aanleiding van zijn positieve test een statement naar buiten gebracht. ”We hebben zojuist via FaceTime een gesprek gevoerd met Kyle. Hij vertelde mij (manager Mac Elkin, red.) dat hij positief is bevonden op Covid-19.”

”Hij maakt het goed, maar zit momenteel alleen in isolatie op een boerderij. Zijn vrouw Tara en zoon Charles zijn negatief getest en hebben dus niet het virus. Zij verblijven samen thuis.”

Manager Elkin zal de komende periode updates geven over de gezondheid van Anderson. ”Ik ga regelmatig bellen met Kyle, zodat ik iedereen op de hoogte kan houden. Uiteraard wensen wij hem een spoedig herstel toe. Ik roep iedereen op om de richtlijnen van de regering te volgen. Samen kunnen we het virus verslaan.”

Bekijk hier welke toernooien zijn afgelast of uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek