Jeffrey de Zwaan speelt vanavond in de kwartfinale van de European Darts Grand Prix na een overwinning op Michael Smith. Het werd 6-4 in het voordeel van the Black Cobra.

De Zwaan gooide een gemiddelde van ruim 105 op weg naar de overwinning. Bij een stand van 2-2 wist Smith twee legs op rij te winnen om met 2-4 voor te komen. De Zwaan herstelde zich knap en wist de daaropvolgende vier legs allemaal te winnen om een 6-4 overwinning te concluderen en daarmee een kwartfinaleplaats te boeken.

Ian White gooide eveneens een geweldige wedstrijd en wist Keegan Brown met 6-3 te verslaan. White gooide een gemiddelde van bijna 111 en gooide 5 maal 180. In een indrukwekkend scorende wedstrijd, waarin ook Brown met 105 gemiddeld sterk stond te scoren, werden in totaal 10 maximale scores gegooid. Na een gelijke stand van 2-2 wist White weg te lopen en een 5-2 voorsprong te nemen. Brown kwam nog terug tot 5-3, maar het was White die het in de daaropvolgende leg afmaakte.

Jeffrey de Zwaan en Ian White treffen elkaar vanavond in de kwartfinale.

Klik hier voor meer informatie over de PDC European Tour, inclusief uitleg over de opzet en de verdeling van het prijzengeld.

European Darts Grand Prix

Zondag 12 mei
Derde ronde
Middagsessie

Ian White (110.84) 6 – 3 (107.04) Keegan Brown
Jeffrey De Zwaan (105.96) 6 – 4 (98.54) Michael Smith
Steve Beaton v Ryan Searle
Gerwyn Price v Darren Webster
Daryl Gurney v Nathan Aspinall
Jamie Hughes v Mark McGeeney
Peter Wright v Jonny Clayton
Michael van Gerwen v James Richardson

 

Tags: , , ,

Author: Justin Hendriks