Raymond van Barneveld weet weer wat winnen is. Na acht opeenvolgende nederlagen heeft Barney eindelijk zijn eerste zege bemachtigd in de Icons of Darts League.

De Hagenaar verloor op maandag en dinsdag telkens zijn vier competitieduels. Woensdag begon Van Barneveld de dag met een 5-4 overwinning op Wessel Nijman, van wie hij in de afgelopen twee dagen dus had verloren. De vijfvoudig wereldkampioen speelde een solide partij met bijna 95 gemiddeld en 71 procent op de dubbels.

De Icons of Darts League is een competitie die van maandag 6 april tot en met zaterdag 2 mei op 24 verschillende speeldagen wordt afgewerkt. Elke speelweek bestaat uit zes darters. Er wordt zes dagen per week gespeeld door telkens vijf spelers. Zij werken ieder vier wedstrijden per speeldag af. Op roulerende basis heeft dus één speler een extra rustdag.

Alle actie wordt vastgelegd via een HD-webcam en gestreamd via diverse gokwebsites. Op deze websites heb je wel een gok-tegoed nodig om toegang te krijgen tot de livestreams.

Speelschema Modus Icons of Darts Live League 2020

Woensdag 8 april
Derde speeldag (12:00 uur tot 17:00 uur)

Andy Jenkins (98.52) 5-1 (84.14) Mark Webster
Raymond van Barneveld (94.62) 5-4 (94.31) Wessel Nijman
David Evans v Andy Jenkins
Mark Webster v Raymond van Barneveld
Wessel Nijman v David Evans
Andy Jenkins v Raymond van Barneveld
Mark Webster v Wessel Nijman
David Evans v Raymond van Barneveld
Andy Jenkins v Wessel Nijman
Mark Webster v David Evans

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek