Wesley Harms hield een nare bijsmaak over aan zijn verloren duel tegen Gary Anderson (2-10). ‘Sparky’ liet na afloop weten last te hebben gehad van ‘geurrijke dingetjes’ op het podium.

„Ik denk dat het nog wel twee nachten duurt voordat die geur uit mijn neus verdwijnt. Ik wist niet dat het bij de PDC ook zo ging”, zei Harms in gesprek met RTL 7. De Noord-Hollander wilde verder niet over het onderwerp uitweiden.

Anderson wist echter van niks en dacht dat de oorzaak bij Harms zelf lag. ”Ik dacht dat hij een scheet had gelaten op het podium”, reageerde ‘The Flying Scotsman’ tegenover de Nederlandse dartszender.

”Het rook verschrikkelijk. Maar ik zweer op het leven van mijn kinderen dat ik het niet was. Misschien kwam het van de tafels naast het podium. Het rook naar rotte eieren, maar het kwam echt niet van mij.”

Klik hier voor de verdeling van het prijzengeld op de Grand Slam of Darts. Via deze link is nog meer informatie te vinden over dit toernooi.

Tags: | |

Schrijver: Pieter Verbeek