Laure James heeft de leiding terug in de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie. De Sky Sports-reporter ging aan kop na de eerste speelronde, maar moest de eerste plek vervolgens afstaan aan Jerry Hendriks en later Keith Deller.

James scoorde slechts vier punten, maar door een slechte score van zowel Hendriks als Deller, kon zij de leiding overnemen. Mark Webster zette zijn opmars stevig door. ‘Webby’ stond begin deze maand nog zevende, maar is inmiddels al de nummer drie in de tussenstand.

Kim Huybrechts zakte twee plaatsen en is nu de nummer vijf met 21 punten. Het verschil met koploper James is echter slechts vier punten. Vincent van der Voort maakte de aansluiting door zes punten te pakken. ‘Fast Vinnie’ staat nu zesde, kort gevolgd door Ron Meulenkamp en Chris Mason.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Tags: | |

Schrijver: Pieter Verbeek