Jerry Hendriks past in 2024 voor Q-School: "Maar in 2025 wil ik er wel vol voor gaan"

Jerry Hendriks maakt deze week zijn debuut in de Modus Super Series. De 34-jarige Nederlander heeft er alvast bijzonder veel zin in.

"Dit wordt een bijzonder leuke ervaring", opent Hendriks tegenover Darts Actueel. "Ik heb al lang niet meer op een podium gespeeld, het wordt leuk om dat weer eens mee te maken."

"De Modus Super Series wint steeds meer aan belangstelling, het is veel groter geworden dan ik ooit had verwacht. Het is bovendien een goede springplank richting de PDC, spelers kunnen hier extra ervaring opdoen."

Hendriks heeft de laatste tijd weinig getraind. "Ik speel enorm wisselvallig en ben het beste voorbeeld waarom training eigenlijk zo belangrijk is. Maar ik ben net vader geworden, dat krijgt nu even prioriteit. Bovendien werk ik ook nog voor Viaplay, ook dat slokt veel vrije tijd op."

Grote plannen

Toch heeft 'Electric' nog grote plannen. "In 2024 zal ik niet deelnemen aan Q-School, maar in 2025 wil ik er nog eens vol voor gaan om te zien hoe ver ik kan komen in de PDC."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties