Bij Bunting overheerst tevredenheid ondanks nederlaag: "Eerste toernooi met nieuwe pijlen en meteen finale, dat had ik nooit verwacht"

Stephen Bunting is er zondagavond niet in geslaagd om het German Darts Open te winnen. 'The Bullet' ging in de finale met 8-3 onderuit tegen Krzysztof Ratajski.

Bunting toonde zich na afloop een sportieve verliezer. "Alle lof voor Krzysztof. Hij was fantastisch. Ik heb alles gegeven, maar mijn felicitaties gaan uit naar Krzysztof, hij was de verdiende winnaar", zegt Bunting.

Bunting speelde dit weekend voor het eerst met zijn nieuwe pijlen. "Het overtreft mijn stoutste verwachtingen om meteen een European Tour-finale te halen met mijn nieuw materiaal."

"Het publiek heeft me door een paar wedstrijden heen geholpen dit weekend. Hun steun was absoluut fenomenaal en ik kan niet wachten om terug te komen naar Duitsland en weer voor dit geweldige publiek te spelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties