Van Gerwen verslaat Price en besluit vierluik met Welshe rivaal met gelijkspel

Michael van Gerwen heeft zondagavond van Gerwyn Price gewonnen tijdens een demonstratie-evenement in het Engelse Norwich. Daardoor eindigde het vierluik tussen de twee rivalen onbeslist.

De Nederlander en de Welshman troffen elkaar van donderdag tot en met zondag dagelijks op demonstraties in het Verenigd Koninkrijk. Van Gerwen had op donderdag in Bradford de eerste confrontatie gewonnen, ondanks een negendarter van Price.

Op vrijdag en zaterdag waren de nummers drie en vier van de wereld te bewonderen in Barnsley en Skegness. Daar werden beide duels gewonnen door Price, die in Barnsley een gemiddelde van liefst 113 noteerde tegen 'Mighty Mike'.

Het gezelschap, met verder ook onder meer Fallon Sherrock, Robert Thornton en dartslegende Bobby George, was zondag naar Norwich afgereisd voor het laatste evenement. Daar was het Van Gerwen die de overwinning met 9-3 naar zich toetrok met een gemiddelde van ruim 105.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties