Van Peer als groepswinnaar naar finaleavond Modus Super Series: "En nu supporteren voor Jerry Hendriks"

Berry van Peer komt deze week in actie op de Modus Super Series. De 27-jarige Nederlander heeft zich geplaatst voor de finaleavond.

Van Peer kwam de voorbije dagen in actie in groep A en wist zich als groepswinnaar te plaatsen voor de finaleavond op zaterdag. "Het was spannend tot het einde, maar gelukkig vielen de andere resultaten ook mee. Het was een moeilijke groep. Mijn niveau kan nog wat beter, zeker wat de tripels betreft, dat is een nog een werkpuntje", zegt Van Peer.

De komende twee dagen hoeft Van Peer niet in actie te komen. "Ik ga het doen ook rustig aan doen. Bovendien ga ik zeker supporteren voor Jerry Hendriks, het zou immers geweldig zijn als er twee Nederlanders de finaleavond halen."

Van Peer is inmiddels zeker van een Tour Card voor de komende twee jaar, nadat hij ruimschoots aan de leiding gaat op de Challenge Tour. "Ik wil de organisatie van de Modus Super Series ook bedanken voor de mogelijkheden die ze me de voorbije maanden hebben gegeven. Het heeft me geholpen om regelmatig wedstrijdritme op te doen en zo goede resultaten te boeken op de Challenge Tour."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties