Adams aan kop in Groep C in finaleweek Online Darts League

Martin Adams is de koploper in Groep C tijdens de finaleweek van de Online Darts Live League. Wolfie wist donderdag in de eerste serie wedstrijden vier van zijn vijf duels te winnen.

De drievoudig Lakeside-kampioen versloeg Joe Davis (4-3), Greg Ritchie (4-0), Richie Burnett (4-2) en Jarred Cole (4-2). Adams ging enkel onderuit tegen Scott Marsh (4-2), maar Marsh verloor op zijn beurt van Ritchie (4-3) en Davis (4-0).

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één, twee en drie van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag. James Richardson plaatste zich woensdag als eerste speler voor de finalepoule.

In de avondsessies spelen Chas Barstow, Jamie Clark, Shaun McDonald, Colin Osborne en Conan Whitehead tweemaal een poule tegen elkaar. Vanuit de avond groep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Donderdag 24 juni

Richie Burnett 1-4 Jarred Cole

Greg Ritchie 4-3 Scott Marsh

Martin Adams 4-3 Joe Davis

Jarred Cole 4-1 Greg Ritchie

Joe Davis 2-4 Richie Burnett

Scott Marsh 4-2 Martin Adams

Jarred Cole 4-2 Joe Davis

Greg Ritchie 0-4 Martin Adams

Richie Burnett 1-4 Scott Marsh

Joe Davis 4-0 Greg Ritchie

Scott Marsh 4-1 Jarred Cole

Martin Adams 4-2 Richie Burnett

Scott Marsh 0-4 Joe Davis

Richie Burnett 4-1 Greg Ritchie

Jarred Cole 2-4 Martin Adams

Stand na vijf wedstrijden

Martin Adams 8 pts (+7)

Scott Marsh 6 pts (+3)

Jarred Cole 6 pts (+3)

Joe Davis 4 pts (+3)

Richie Burnett 4 pts (-3)

Greg Ritchie 2 pts (-13)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties