Fans genoten van aanwezigheid bij laatste speelrondes Premier League Darts ondanks corona-maatregelen

De fans hebben ondanks enkele corona-maatregelen optimaal genoten van hun aanwezigheid bij de ontknoping van de Premier League Darts, zo blijkt uit onderzoek van de PDC.

Alle bezoekers die bij één of meerdere van de vijf laatste avonden van de Premier League Darts aanwezig waren, hebben aangegeven zich veilig hebben gevoeld. Per avond waren er duizend fans aanwezig. De tafels waren op afstand van elkaar geplaatst en er werd tafelservice toegepast voor de drank- en eetbestellingen.

Van de ondervraagden gaf 98 procent aan dat zij vooraf voldoende geïnformeerd waren over de maatregelen die van kracht waren. Tevens gaf 81 procent aan dat zij onder dezelfde corona-maatregelen nog eens een PDC-toernooi zouden bezoeken en 75 procent zou het bezoeken van zo'n evenement aanraden aan andere dartsfans.

Één fan schreef: ''Het evenement verliep foutloos. De organisatie was geweldig en de regels werden goed opgevolgd door iedereen. Het was één van de beste Premier League-avonden waar ik ben geweest.'' Een ander reageerde: ''Enorm genoten van een avondje darts. Ik voelde me veilig.''

Lees meer over:
PDC Premier League Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties