Adams verovert leiding in MODUS League na perfecte dag | Dartsnieuws.com

Adams verovert leiding in MODUS League na perfecte dag

Martin Adams heeft zich gerevancheerd na een teleurstellende start in de MODUS Online Live League. Na slechts twee zeges op maandag, bleef hij dinsdag tijdens de tweede speeldag ongeslagen.

De drievoudig Lakeside-kampioen versloeg achtereenvolgens Shaun McDonald (4-3), Bradley Kirk (4-3), Keelan Kay (4-0), Jamie Lewis (4-2) en Matthew Dennant (4-1). Met in totaal veertien punten staat Adams nu bovenaan de poule, met twee punten voorsprong op Lewis en McDonald.

Woensdag staan de darters in deze poule voor een laatste keer tegenover elkaar. De winnaar van de groep plaatst zich vervolgens voor de finalepoule van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Darren Beveridge, Jamie Clark en Greg Ritchie.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Dave Parletti, Stephen Burton en Kevin Burness de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 4)

Dinsdag 6 april

Matthew Dennant 4-3 Keelan Kay

Bradley Kirk 0-4 Jamie Lewis

Martin Adams 4-3 Shaun McDonald

Jamie Lewis 4-1 Matthew Dennant

Keelan Kay 3-4 Shaun McDonald

Bradley Kirk 3-4 Martin Adams

Shaun McDonald 4-1 Jamie Lewis

Matthew Dennant 0-4 Bradley Kirk

Martin Adams 4-0 Keelan Kay

Matthew Dennant 4-1 Shaun McDonald

Jamie Lewis 2-4 Martin Adams

Bradley Kirk 4-3 Keelan Kay

Martin Adams 4-1 Matthew Dennant

Shaun McDonald 4-3 Bradley Kirk

Keelan Kay 2-4 Jamie Lewis

Stand na tweede speeldag

#NaamGespeeldWinstVerliesLeg +/-Punten
1Martin Adams1073+814
2Jamie Lewis1064+1012
3Shaun McDonald1064+612
4Matthew Dennant1055-110
5Keelan Kay1046-58
6Bradley Kirk1028-184

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties