Van den Bergh blij met punt tegen Van Gerwen na onrustige voorbereiding | Dartsnieuws.com

Van den Bergh blij met punt tegen Van Gerwen na onrustige voorbereiding

Dimitri van den Bergh speelde maandagavond gelijk tegen Michael van Gerwen tijdens de eerste speelronde van de Premier League Darts.

Een opsteker voor de Belg, die geen zorgeloze aanloop had richting zijn vuurdoop. ''Ik ben blij met een punt tegen Michael. Zijn statistieken in deze competitie spreken voor zichzelf'', reageerde Van den Bergh na afloop.

De tweevoudig jeugdwereldkampioen legde vervolgens uit waar hij mee te maken had in aanloop naar de Premier League. ''Ik was nog aan het herstellen van mijn knieoperatie en mijn verhuizing naar Engeland. Maar ik ben een vechter en ik geef niet op.''

Van den Bergh mocht in 2019 een keertje als 'contender' opdraven in de Premier League en mag nu voor het eerst meedoen aan de volledige competitie. ''Het is een eer dat ik hier onderdeel vanuit mag maken. Ik heb hier al die jaren van gedroomd en wil deze kans maximaal benutten.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties