Speelschema tweede speelronde Premier League Darts 2021 met kraker tussen Van Gerwen en Wright | Dartsnieuws.com

Speelschema tweede speelronde Premier League Darts 2021 met kraker tussen Van Gerwen en Wright

Dinsdagavond moeten de deelnemers van de Premier League Darts opnieuw aan de bak voor de tweede speelronde. Het topaffiche van de avond is de kraker tussen Michael van Gerwen en Peter Wright.

De nummers twee en drie van de wereldranglijst begonnen maandag allebei met een gelijkspel aan de Premier League. Van Gerwen hield een punt over aan zijn partij tegen Dimitri van den Bergh, terwijl Wright na een spectaculair duel gelijkspeelde tegen Jonny Clayton.

Gary Anderson neemt het na zijn puntendeling tegen James Wade op tegen debutant José de Sousa. Clayton gaat de strijd aan tegen Glen Durrant, die maandag als enige speler met een nederlaag startte aan de Premier League.

Een tegenvallende Durrant moest tijdens de eerste speelronde zijn meerdere erkennen in Nathan Aspinall, die op zijn beurt tegenover Van den Bergh staat. De avond wordt afgesloten met een duel tussen Wade en Rob Cross.

Speelschema Premier League Darts 2021

Tweede speelronde - Dinsdag 6 april

20:10 Gary Anderson v José de Sousa

20:50 Jonny Clayton v Glen Durrant

21:40 Dimitri van den Bergh v Nathan Aspinall

22:20 Michael van Gerwen v Peter Wright

23:00 James Wade v Rob Cross

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties