Anderson mazzelt met zege op De Sousa | Dartsnieuws.com

Anderson mazzelt met zege op De Sousa

Gary Anderson heeft zijn eerste overwinning geboekt in de Premier League Darts. The Flying Scotsman won met 7-5 van José de Sousa.

Maandag ontsnapte Anderson aan een nederlaag tegen James Wade door een 156 finish in de laatste leg te gooien. Ook nu mag de Schot niet klagen, want De Sousa kreeg volop kansen op meer.

De start was overduidelijk voor Anderson die dankzij finishes vanaf 112 en 145 op een 2-0 voorsprong wist te komen. De tweevoudig Premier League-kampioen nam vervolgens een 4-1 voorsprong, maar was in het vervolg slordiger en begon wat dubbels te missen. De Sousa kwam terug in de wedstrijd en maakte in de tiende leg 5-5 na een 86 finish.

Anderson schrok wakker en raffelde zijn eigen leg in dertien pijlen af om in ieder geval een punt veilig te stellen. De Sousa kreeg daarna drie kansen om een gelijkspel af te dwingen, maar kon de dubbel niet raken. Anderson profiteerde en gooide dubbel 7 om twee punten over te houden aan dit duel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties