Clark houdt Thornton nipt af van poulewinst in Online Darts League

Jamie Clark heeft de eerste poule van deze speelweek in de Online Darts League gewonnen. Het verschil met nummer twee Robert Thornton was uiteindelijk bijzonder klein.

Beide spelers wisten in vijftien wedstrijden tot twintig punten te komen. Het legsaldo van Clark (+13) was echter beter dan Thornton (+9), waardoor Clark zich als eerste speler heeft geplaatst voor de finalegroep. Achter Thornton werd Darren Beveridge derde met achttien punten.

Kevin Painter stond na de eerste speeldag nog laatste, maar heeft zich in deze groep opgewerkt tot een vierde plek met zestien punten. Robert Owen werd vijfde met tien punten, terwijl Tony Martin maar zes punten wist te verzamelen.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow, Lee Cocks en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn David Pallett, Scott Walters, Shaun Griffiths de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 5, Week 3)

Woensdag 13 oktober

Kevin Painter 2-4 Robert Thornton

Darren Beveridge 2-4 Jamie Clark

Robert Owen 4-3 Tony Martin

Robert Thornton 1-4 Darren Beveridge

Tony Martin 2-4 Kevin Painter

Jamie Clark 4-3 Robert Owen

Robert Thornton 4-0 Tony Martin

Darren Beveridge 2-4 Robert Owen

Kevin Painter 4-2 Jamie Clark

Tony Martin 3-4 Darren Beveridge

Jamie Clark 2-4 Robert Thornton

Robert Owen 3-4 Kevin Painter

Jamie Clark 4-2 Tony Martin

Kevin Painter 3-4 Darren Beveridge

Robert Thornton 4-1 Robert Owen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties