Speelschema donderdagavond op EK Darts 2021 met onder meer Huybrechts, De Sousa en Wright

De veertiende editie van het EK Darts gaat donderdagavond van start in het Oostenrijkse Salzburg. Vanwege een korte kwalificatierace doen er dit jaar enkele verrassende namen mee aan dit toernooi, terwijl grote namen als Jonny Clayton, Dave Chisnall, Daryl Gurney en Dirk van Duijvenbode ontbreken.

Titelverdediger Peter Wright is er wel bij op het EK Darts. De Schot speelt donderdagavond in de eerste ronde tegen de Duitser Florian Hempel. Voormalig EK-winnaars Simon Whitlock en Rob Cross verschijnen ook op het podium tijdens de eerste toernooidag. Zij treffen respectievelijk William Borland en Keane Barry.

Kim Huybrechts kruist de degens met Brendan Dolan in de eerste ronde, terwijl de Engelse talenten Luke Humphries en Callan Rydz tegen elkaar voor een plek bij de laatste zestien strijden.

José de Sousa wacht een ontmoeting met Lewis Williams, en voormalig EK-finalist Mensur Suljovic staat tegenover Adam Hunt. De avond wordt afgesloten met een duel tussen Joe Cullen en Ted Evetts.

De acht andere duels uit de eerste ronde worden vrijdagavond gespeeld. Dan komen onder meer Danny Noppert, James Wade, Michael Smith, Michael van Gerwen en Gerwyn Price in actie.

Speelschema EK Darts 2021

Donderdag 14 oktober (vanaf 20:00 uur)

Eerste ronde (8x)

20:10 Simon Whitlock v William Borland

20:40 Brendan Dolan v Kim Huybrechts

21:10 Rob Cross v Keane Barry

21:40 Luke Humphries v Callan Rydz

22:10 Jose de Sousa v Lewis Williams

22:40 Peter Wright v Florian Hempel

23:10 Mensur Suljovic v Adam Hunt

23:40 Joe Cullen v Ted Evetts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties