Clayton roept publiek op te stoppen met uitfluiten Price: 'Maar ik vrees dat we het niet kunnen stoppen'

Jonny Clayton heeft zich uitgesproken over het massale boegeroep en gefluit in de richting van Gerwyn Price tijdens de World Grand Prix.

Price werd gedurende het toernooi veelvuldig uitgejouwd tijdens zijn opkomst en wanneer hij zijn pijlen naar het bord moest gooien. Volgens Clayton gaan de gedragingen van het publiek jegens Price alle perken te buiten.

''Het is voor niemand leuk. Ik snap ook niet dat ze zoiets doen wanneer ze een kaartje hebben gekocht om naar het darten te kijken. Als ik een kaartje zou kopen, dan wil ik dat de spelers het beste van zichzelf laten zien. Als je iemand uitfluit, dan gaat dat niet gebeuren denk ik'', zegt Clayton tegen The Darts Show podcast.

In de finale, zo gaf Price eerder zelf ook aan, gedroeg het publiek zich stukken beter. ''De fans lieten ons toen onze gang gaan. Ze hebben zich toen goed gedragen, dat maakte het extra speciaal.''

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price Jonny Clayton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties