Beveridge zet volledig in op dartscarrière: 'Werk opgegeven om mijn droom als profspeler waar te maken'

Darren Beveridge werd dit jaar vierde op de UK Challenge Tour. De 29-jarige Schot wil begin volgend jaar op Q-School een PDC Tour Card veroveren.

Beveridge verdiende op de Challenge Tour amper 550 pond minder dan de uiteindelijke winnaar Jim Williams, die laatste veroverde daarmee een Tour Card. "Het is al enkele jaren mijn ambitie om een Tour Card te veroveren en dit jaar heb ik het slechts op het nippertje gemist in de UK Q-School. Dat deed natuurlijk even pijn, maar ik ben er niet al te lang bij blijven stilstaan en richt mijn focus nu op Q-School, daar moet het gebeuren", aldus 'Ice Cold' bij East Lothian Courier.

Werk opgegeven

De Schot zet vanaf nu alles op het darten. "Tot voor enkele maanden werkte ik nog en probeerde ik mijn gezinsleven, mijn baan en mijn sociale leven te combineren. Het werd me allemaal teveel, maar nu heb ik mijn baan opgegeven en voel ik me veel meer relax en zelfverzekerd. Dat uit zich ook aan het bord, want tegenwoordig haal ik een heel hoog niveau. Ik kijk dan ook met veel vertrouwen de komende periode tegemoet."

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties