Culleton eerste poulewinnaar in derde speelweek MODUS League

Niall Culleton is woensdag poulewinnaar geworden in de eerste groep tijdens de derde speelweek van de MODUS Online Live League.

Met zeges op Paul Holloway (4-2), Greg Ritchie (4-2) en Darren Beveridge (4-1) voegde Culleton drie overwinningen aan zijn totaal toe en kwam hij op 22 punten.

Clark won woensdag al zijn vijf duels en eindigde daardoor eveeens op 22 punten, echter was het legsaldo van Culleton een stuk beter. De Ier plaatst zich daardoor als eerste speler voor de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Paul Hogan, Lee Cocks en Fallon Sherrock.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Adrian Gray, Dave Parletti en Conan Whitehead de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 3)

Woensdag 9 juni

Greg Ritchie 3-4 Darren Beveridge

Paul Holloway 2-4 Niall Culleton

Michael Warburton 2-4 James Clark

Darren Beveridge 2-4 Paul Holloway

James Clark 4-3 Greg Ritchie

Niall Culleton 3-4 Michael Warburton

Darren Beveridge 1-4 James Clark

Paul Holloway 2-4 Michael Warburton

Greg Ritchie 2-4 Niall Culleton

James Clark 4-2 Paul Holloway

Niall Culleton 4-1 Darren Beveridge

Michael Warburton 4-1 Greg Ritchie

Niall Culleton 2-4 James Clark

Greg Ritchie 0-4 Paul Holloway

Darren Beveridge 4-2 Michael Warburton

Culleton eerste poulewinnaar in derde speelweek MODUS League

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties