Deze twaalf spelers strijden in finaleweek MODUS Super Series 1 om hoofdprijs van 20.000 pond

De afgelopen twaalf weken streden tientallen spelers om een plek in de finaleweek van de MODUS Super Series 1. De twaalf weekwinnaars kregen hiervoor een uitnodiging en strijden deze week om de hoofdprijs van 20.000 pond.

Uiteindelijk doen er deze week elf weekwinnaars mee. Scott Williams heeft zich teruggetrokken vanwege verplichtingen bij de PDC. Zijn plek is ingenomen door Josh Payne, de beste nummer twee. De elf weekwinnaars zijn Chas Barstow, Conan Whitehead, Graham Hall, Graham Usher, Lee Evans, Robert Owen, Chris Mason, Ciaran Teehan, Darryl Pilgrim, Gavin Carlin en Peter Jacques.

De zes winnaars met het hoogste weekgemiddelde beginnen van maandag tot en met woensdag in Groep A. Dit zijn Barstow, Whitehead, Hall, Usher, Eevans en Owen. De poulewinnaar gaat door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de eerste poule krijgen een herkansing in Groep B, waar ook Mason, Teehan en Pilgrim in terecht komen. De nummers vier, vijf en zes van Groep A gaan naar Groep C, waar zij gezelschap krijgen van Carlin, Payne en Jacques.

De wedstrijden in Groep B en C worden op donderdag en vrijdag gespeeld. Vanuit Groep B gaan er vervolgens drie spelers naar de finalegroep, en vanuit Groep C nog twee spelers. De finalegroep van zaterdag bestaat dus uit zes spelers.

Groep A

Chas Barstow

Conan Whitehead

Graham Hall

Graham Usher

Lee Evans

Robert Owen

Groep B

Chris Mason

Ciaran Teehan

Darryl Pilgrim

Nummers 2/3 van Groep A

Groep C

Gavin Carlin

Josh Payne

Peter Jacques

Nummers 4/5/6 van Groep A

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties