Opnieuw beenamputatie bij Greebe: 'Geen zin om er verder op in te gaan'

Toon Greebe heeft opnieuw af te rekenen met zwaar persoonlijk leed. Nadat eerder al zijn rechtervoet geamputeerd werd, moest hij nu ook zijn linker onderbeen laten amputeren.

Greebe kwam zelf met het nieuws op Facebook. "Ik heb geen zin om er verder op in te gaan maar vorige week is helaas ook mijn linker onderbeen geamputeerd. Ik lig momenteel in 't ziekenhuis. Ik heb voor de rest geen zin om er verder op in te gaan, we hebben het al zwaar genoeg", zegt hij.

Eerdere amputatie

De 34-jarige Nederlander, die in 2008 en 2010 actief was op het PDC-WK, moest destijds zijn rechtervoet laten amputeren nadat hij tien weken had rondgelopen met een wond op zijn hak. Door angst voor een dokter wachtte Greebe lang met het zoeken van hulp. Doordat de pijn uiteindelijk té erg werd, werd hij door zijn familie alsnog naar het ziekenhuis gestuurd. Daar bleek echter dat zijn voet deels was afgestorven en niet meer te redden viel.

Lees meer over:
Toon Greebe Overig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties