Nicholson over mogelijke comeback: 'Afwachten hoe mijn lichaam de stress van toernooien verdraagt'

Paul Nicholson heeft zijn sponsorcontract met Winmau verlengd. In totaal is hij nu al tien jaar bij de Welshe dartsleverancier.

"Ongelooflijk dat deze sponsorovereenkomst al zo lang standhoudt", opent Nicholson. "Winmau is me altijd trouw gebleven, in goede en slechte tijden. Ik voel me nog steeds jong genoeg om mijn carrière opnieuw te lanceren en Winmau is daarbij een gedroomde partner wegens hun menselijke benadering van de sporter."

Stress

Nicholson, voormalig majorwinnaar bij de PDC, verloor begin 2019 zijn Tour Card. "Na een aantal frustrerende jaren ben ik eindelijk opnieuw fit genoeg. Ik volg een streng fitnessprogramma dat afgestemd is op een terugkeer als darter op het hoogste niveau. Ik ben er klaar voor, al moet ik natuurlijk bekijken hoe mijn lichaam zal reageren op de stress die onlosmakelijk met het spelen van toernooien verboden is", besluit de 43-jarige Engelsman.

Lees meer over:
PDC Paul Nicholson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties