O'Shea en Painter toegevoegd aan deelnemersveld voor WK-senioren

De organisatie van de World Seniors Darts Championship heeft de bestemming van de eerste twee wildcards bekendgemaakt. Tony O'Shea en Kevin Painter zijn toegevoegd aan het deelnemersveld voor het WK-senioren.

O'Shea is één van de meest iconische darters in de sport. De geliefde Engelsman wist gedurende zijn carrière zeven major-finales te halen bij de BDO, waaronder driemaal op Lakeside. Painter stond juist in de finale van het PDC-WK, die hij in 2003 na een beslissende set verloor van Phil Taylor. In 2011 won The Artist een grote titel door de Players Championship Finals op zijn naam te schrijven.

De komende tijd gaat de organisatie nog vijf wildcards geven aan spelers die in het verleden bijzondere prestaties hebben verricht op het dartscircuit.

De twee overige plekken worden beschikbaar gesteld tijdens een kwalificatietoernooi in november 2021. Meer informatie over dit toernooi is verder nog niet bekend.

Voorlopig deelnemersveld senioren-WK

Phil Taylor

Martin Adams

Ted Hankey

Keith Deller

Bob Anderson

John Lowe

Andy Fordham

John Walton

Wayne Warren

John Part

Richie Burnett

Dennis Priestley

Tony David

Les Wallace

Trina Gulliver

Tony O'Shea

Kevin Painter

Ambassadeurs

Francis Hoenselaar

Bobby George

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties