Speelschema dinsdagsessie voor finaleweek Online Darts League met onder meer Adams en Richardson

Dinsdag gaat de finaleweek van de Online Darts Live League verder. Deze poule bestaat uit Shaun McDonald, Joe Davis, Conan Whitehead, Martin Adams, Colin Osborne en James Richardson.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow en Jamie Clark.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Richie Burnett, Jarred Cole, Greg Ritchie en Scott Marsh de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Dinsdag 22 juni (vanaf 10:30 uur)

Colin Osborne v Joe Davis

Conan Whitehead v Shaun McDonald

James Richardson v Martin Adams

Shaun McDonald v Colin Osborne

Joe Davis v Martin Adams

Conan Whitehead v James Richardson

Martin Adams v Shaun McDonald

Colin Osborne v Conan Whitehead

James Richardson v Joe Davis

Colin Osborne v Martin Adams

Shaun McDonald v James Richardson

Conan Whitehead v Joe Davis

James Richardson v Colin Osborne

Martin Adams v Conan Whitehead

Joe Davis v Shaun McDonald

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties