Speelschema dinsdagsessie voor vijfde finaleweek Online Darts League met onder meer Thornton, Adams en Burnett

Dinsdag gaat de finaleweek van de Online Darts Live League verder met de tweede speeldag. De eerste poule bestaat uit Robert Thornton, Martin Adams, Richie Burnett, Scott Williams, Connor Scutt en Ryan Furness.

Elke speler speelt tot en met woensdag driemaal tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Jim Williams en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Niall Culleton, Shaun Griffiths, Mike Warburton en Mike Gillet de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Live League (Fase 5)

Dinsdag 26 oktober (vanaf 10:30 uur)

Robert Thornton v Ryan Furness

Richie Burnett v Martin Adams

Scott Williams v Connor Scutt

Martin Adams v Robert Thornton

Ryan Furness v Connor Scutt

Richie Burnett v Scott Williams

Connor Scutt v Martin Adams

Robert Thornton v Richie Burnett

Scott Williams v Ryan Furness

Robert Thornton v Connor Scutt

Martin Adams v Scott Williams

Richie Burnett v Ryan Furness

Scott Williams v Robert Thornton

Connor Scutt v Richie Burnett

Ryan Furness v Martin Adams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties