Speelschema vrijdagochtendsessie voor derde week MODUS League met onder meer Jenkins en Osborne

De darters in Groep B van de MODUS Online Live League (Week 3) staan vrijdag voor de tweede keer tegenover elkaar. Colin Osborne pakte donderdag de leiding in deze groep na vier zeges in vijf duels.

Naast Osborne bestaat deze poule ook uit Andy Jenkins, Ben Hazel, Keelan Kay, Joshua Richardson en Josh McCarthy. De nummers één en twee van deze groep na de wedstrijden van vrijdag gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Corrine Hammond, James Richardson, Fallon Sherrock, Matthew Dennant en Lee Cocks tweemaal een pouletje tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Mike Warburton wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 3)

Vrijdag 2 april (vanaf 10:30 uur)

Joshua Richardson v Josh McCarthy

Keelan Kay v Ben Hazel

Andy Jenkins v Colin Osborne

Ben Hazel v Joshua Richardson

Josh MCarthy v Colin Osborne

Keelan Kay v Andy Jenkins

Colin Osborne v Ben Hazel

Joshua Richardson v Keelan Kay

Andy Jenkins v Josh McCarthy

Joshua Richardson v Colin Osborne

Ben Hazel v Andy Jenkins

Keelan Kay v Josh McCarthy

Andy Jenkins v Joshua Richardson

Colin Osborne v Keelan Kay

Josh McCarthy v Ben Hazel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties