Price beseft dat hem een zware opdracht wacht: 'Wordt een helse klus om die nummer één-positie te verdedigen'

Gerwyn Price begint komende maandag voor het eerst als nummer één van de wereld aan de Premier League Darts. De Welshman is erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten.

Michael van Gerwen startte jarenlang als nummer één van de wereld aan de Premier League maar dit jaar heeft Price die rol overgenomen. "Ik hoop dat ik net zo goed als Michael ga presteren. De laatste jaren heb ik al enkele grote titels gewonnen maar mijn honger is zeker nog niet gestild. Het wordt alvast een helse klus om die nummer één-positie de komende twee jaar te verdedigen, het algemene niveau in de PDC is momenteel immers ongelooflijk hoog", aldus Price bij pdc.tv.

Price neemt het maandag in zijn openingsduel in de Premier League op tegen Gary Anderson, een heruitgave van de WK-finale begin dit jaar. "Wanneer ik terugdenk aan die WK-finale begint mijn arm opnieuw te trillen, nooit eerder voel ik zoveel spanning. Op het einde wist ik met mijn emoties geen blijf. Het was bijzonder moeilijk om die winnende dubbel te gooien maar uiteindelijk is het me wel gelukt", besluit 'The Iceman'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties