Speelschema woensdagsessie voor vierde finaleweek Online Darts League met onder meer Adams en Burnett

Woensdag gaat de finaleweek van de Online Darts Live League verder met de laatste wedstrijden uit de eerste groep. De eerste poule bestaat uit Gary Stone, Jarred Cole, Martin Adams, Robert Owen, Richie Burnett en Kevin Burness.

Elke speler speelt tot en met woensdag driemaal tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow en Nick Fullwell.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Rob Collins, Connor Scutt, Johnny Haines en Chris Gilliand de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Live League (Fase 4)

Woensdag 15 september (vanaf 10:30 uur)

Martin Adams v Kevin Burness

Robert Owen v Gary Stone

Richie Burnett v Jarred Cole

Kevin Burness v Robert Owen

Jarred Cole v Martin Adams

Gary Stone v Richie Burnett

Kevin Burness v Jarred Cole

Robert Owen v Richie Burnett

Martin Adams v Gary Stone

Jarred Cole v Robert Owen

Gary Stone v Kevin Burness

Richie Burnett v Martin Adams

Gary Stone v Jarred Cole

Martin Adams v Robert Owen

Kevin Burness v Richie Burnett

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties