Speelschema woensdagsessie voor vierde week MODUS League met onder meer Lewis en Adams | Dartsnieuws.com

Speelschema woensdagsessie voor vierde week MODUS League met onder meer Lewis en Adams

Woensdag worden de laatste wedstrijden gespeeld uit de eerste poule in de vierde week van de MODUS Online Live League. De groep bestaat uit Jamie Lewis, Keelan Kay, Bradley Kirk, Shaun McDonald, Matthew Dennant en Martin Adams.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Darren Beveridge, Jamie Clark en Greg Ritchie.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Dave Parletti, Stephen Burton en Kevin Burness de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 4)

Woensdag 7 april

Bradley Kirk v Shaun McDonald

Jamie Lewis v Matthew Dennant

Martin Adams v Keelan Kay

Shaun McDonald v Jamie Lewis

Keelan Kay v Bradley Kirk

Matthew Dennant v Martin Adams

Shaun McDonald v Keelan Kay

Jamie Lewis v Martin Adams

Bradley Kirk v Matthew Dennant

Keelan Kay v Jamie Lewis

Matthew Dennant v Shaun McDonald

Martin Adams v Bradley Kirk

Matthew Dennant v Keelan Kay

Bradley Kirk v Jamie Lewis

Shaun McDonald v Martin Adams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties