Van Gerwen sneert naar Wright: 'Als je grote mond niet waarmaakt, krijg je hem op je neus' | Dartsnieuws.com

Van Gerwen sneert naar Wright: 'Als je grote mond niet waarmaakt, krijg je hem op je neus'

De twee behaalde punten was het enige waar Michael van Gerwen met genoegdoening op terugkeek na zijn duel met Peter Wright (7-2) tijdens de tweede speelronde van de Premier League Darts.

Het vuurtje werd in aanloop naar deze partij flink opgestookt door Wright. De Schot stelde onlangs dat Van Gerwen dit jaar geen televisietoernooi ging winnen. De Nederlander deed deze uitspraken vervolgens af als geklets. Deze verbale strijd zorgde er echter niet voor dat beide spelers het beste in elkaar naar boven haalden. Van Gerwen gooide slechts 92 gemiddeld, Wright zelfs maar 88.

''Om te winnen van Peter met een gemiddelde van 92, daar mag ik niet over klagen. Het is altijd fijn om hem te verslaan”, luidde de eerste reactie van de Vlijmenaar tegenover RTL 7. ''Het was belangrijk voor mij om vroeg in het toernooi een partij te winnen, omdat het vorig jaar nogal teleurstellend afliep.”

De manier waarop de overwinning tot stand kwam, kon Van Gerwen echter niet bekoren. ''Ik was hier en daar ook vrij slordig. Mijn scorend vermogen was niet goed, maar over mijn dubbels daarentegen mag ik niet klagen. Ik moet natuurlijk beter laten zien dan wat ik heb gedaan. Nu win ik wel met 7-2 , maar daar ik kan ik niet echt voldoening uithalen. Echt niet.”

De vijfvoudig Premier League-kampioen besloot zijn interview met een sneer richting Wright, refererend aan de eerdere uitspraken van de Schot. ''Zo zie je maar je kunt wel een grote mond hebben, maar als je het dan niet waarmaakt dan krijg je hem op je neus.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties