Speelschema derde speelronde Premier League Darts 2021 met onder meer Van Gerwen tegen Cross | Dartsnieuws.com

Speelschema derde speelronde Premier League Darts 2021 met onder meer Van Gerwen tegen Cross

Woensdagavond is het alweer tijd voor de derde speelronde in de Premier League Darts. Michael van Gerwen komt al aan het begin van de avond in actie.

Van Gerwen speelt in de eerste partij van de avond tegen Rob Cross, een herhaling van de Premier League-finale uit 2019. Beide spelers staan na twee duels op drie punten. Van Gerwen begon de competitie met een gelijkspel tegen Dimitri van den Bergh en won vervolgens van Peter Wright. Cross speelde eerst gelijk tegen Jose de Sousa en pakte daarna de winst tegen James Wade.

Glen Durrant is na twee speelrondes de enige speler die nog puntloos is. Tegen Van den Bergh krijgt hij de kans om van de nul af te komen. De kraker van de avond gaat vervolgens tussen de twee Schotse deelnemers Wright en Gary Anderson.

Nathan Aspinall kruist de degens met voormalig Premier League-kampioen James Wade, terwijl De Sousa en Jonny Clayton de derde speelronde afsluiten.

Speelschema Premier League Darts 2021

Derde speelronde - Woensdag 7 april

20:10 Rob Cross v Michael van Gerwen

20:50 Glen Durrant v Dimitri van den Bergh

21:30 Peter Wright v Gary Anderson

22:10 Nathan Aspinall v James Wade

22:50 Jose de Sousa v Jonny Clayton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties