Uitmuntende Van Gerwen boekt overtuigende overwinning op Cross | Dartsnieuws.com

Uitmuntende Van Gerwen boekt overtuigende overwinning op Cross

Michael van Gerwen is ook na de derde speelronde nog ongeslagen gebleven in de Premier League Darts. De Vlijmenaar boekte woensdagavond een 7-3 overwinning op Rob Cross.

Van Gerwen had in het verleden tijdens de reguliere competitie van de Premier League Darts nog nooit meer dan twee legs verloren in een wedstrijd tegen Cross. Ook nu kwam hij geen moment in de problemen, mede door een uitstekend gemiddelde van ruim 107.

Al in de derde leg had de Nederlander de break te pakken. Na drie goede scorende beurten wierp hij een 14-darter voor de break, om vervolgens met een 110 finish 3-1 te maken.

Een tweede break volgde in de negende leg via dubbel 9. Bij een stand van 6-3 mocht Van Gerwen gooien voor de wedstrijd en dat deed Mighty Mike overtuigend met een 12-darter.

Na een gelijkspel tegen Dimitri van den Bergh en een overwinning op Peter Wright staat de vijfvoudig Premier League-kampioen nu op vijf punten. De komende twee dagen speelt hij nog tegen James Wade en Nathan Aspinall tijdens de eerste serie wedstrijden in de eerste competitiehelft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties