Van doodsangst naar comeback: Fordham maakt terugkeer op senioren-WK | Dartsnieuws.com

Van doodsangst naar comeback: Fordham maakt terugkeer op senioren-WK

Andy Fordham is ook één van de deelnemers aan de eerste editie van het senioren-WK in 2022, zo heeft de organisatie van het World Seniors Darts Championship bekendgemaakt.

Voor Fordham wordt het zijn eerste grote toernooi sinds de World Masters in 2018. Sindsdien kwakkelde de fragiele Fordham met zijn gezondheid. The Viking werd vorig jaar in het ziekenhuis opgenomen vanwege leverproblemen en raakte dit jaar besmet met het coronavirus. De wereldkampioen van 2004 vreesde zelfs voor zijn leven en deelde deze angst in een openhartig interview met The Sun.

Inmiddels hebben nu tien spelers hun deelname definitief bevestigd. Naast Fordham zijn dit ook darts-iconen als Phil Taylor, Martin Adams en Ted Hankey. Tevens hebben Keith Deller, Bob Anderson, John Walton, Wayne Warren, John Lowe en Dennis Priestley hun uitnodiging geaccepteerd.

De komende tijd wordt de line-up verder bekendgemaakt. Verder worden er nog twee plekken beschikbaar gesteld tijdens een kwalificatietoernooi in november dit jaar. De winnaar van het senioren-WK ontvangt een cheque van 25.000 pond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties