Speelschema vrijdagavondsessie MODUS League met onder meer Menzies, Burnett en Norris | Dartsnieuws.com

Speelschema vrijdagavondsessie MODUS League met onder meer Menzies, Burnett en Norris

Vrijdagavond staan de laatste poulewedstrijden in Groep C van de MODUS Online Live League (Week 5) op het programma. Voor de vijf darters in deze poule de laatste kans om een plek in de finalegroep te bemachtigen.

Na de eerste wedstrijden in deze poule gaat Richie Burnett aan de leiding. De Welshman won net als Darren Beveridge drie van de vier partijen, maar kan teren op een beter legsaldo. Alan Norris, Cameron Menzies en Nathan Girvan moeten vrijdagavond in de achtervolging om te proberen Burnett en Beveridge in te halen.

De finalegroep van zaterdag bestaat in totaal uit vijf spelers. Kevin Burness won begin deze week Groep A en kwalificeerde zich als eerste speler voor de finalegroep. Daar kwamen vrijdagmiddag Greg Ritchie en Conan Whitehead bij, die op de bovenste twee posities eindigden in Groep B.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Vrijdag 16 april (vanaf 22:30 uur)

Nathan Girvan v Darren Beveridge

Richie Burnett v Cameron Menzies

Darren Beveridge v Alan Norris

Cameron Menzies v Nathan Girvan

Alan Norris v Richie Burnett

Darren Beveridge v Cameron Menzies

Alan Norris v Nathan Girvan

Richie Burnett v Darren Beveridge

Cameron Menzies v Alan Norris

Nathan Girvan v Richie Burnett

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties