Whitehead wint allereerste editie MODUS Super Series: 'Het was hard ploeteren, maar al het harde werk is beloond'

Conan Whitehead is afgelopen weekend gekroond tot de eerste winnaar van de MODUS Super Series. Hij won zaterdagavond de 'Champions Week' en verdiende daarmee een cheque van 20.000 pond.

Whitehead behoorde tot de 12 spelers die zich hadden gekwalificeerd voor de MODUS Super Series Champions Week van vorige week. Hij bereikte samen met vijf anderen de finale van zaterdag.

The Barbarian kwalificeerde zich zaterdagavond samen met Graham Usher, Darryl Pilgrim en Josh Payne uit de zeskoppige groepsfase en versloeg Pilgrim met 4-3 in de halve finale. In de eindstrijd was Whitehead vervolgens met 4-0 te sterk voor Usher.

Het is voor Whitehead het einde van een fantastische periode, waarin hij ook vader werd. ''Toen ik aan de kwalificatiereeks meedeed, was mijn baby net geboren. Dit zorgde ervoor dat ik met minder druk ging spelen. Mijn familie is alles voor me, zonder hen zou ik hier vanavond niet staan. Het was mijn partner die me terug in het darten duwde, ik was klaar om alles op te geven. Het was hard ploeteren de afgelopen 13 weken, iedereen die in deze competitie speelt weet hoe zwaar het is. Maar na het winnen van de finale is al dat harde werk beloond'', sprak de Engelsman na afloop.

"Het is een ongelooflijk gevoel om de eerste MODUS Super Series-kampioen ooit te worden, en om dat hier op deze geweldige nieuwe locatie te doen voor een geweldig publiek draagt alleen maar bij aan deze prestatie. Ik wil MODUS bedanken voor het creëren van een competitie die spelers als ik een uniek platform biedt. Ik ben erg blij met de overwinning en ben erg enthousiast over wat mijn toekomst nu in petto heeft."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen