Spellman wint CDC Continental Cup na comeback en is eerste qualifier voor US Darts Masters

Alex Spellman heeft zondagavond na een geweldige comeback de CDC Continental Cup gewonnen. Dit toernooi werd georganiseerd voor de beste spelers uit de Verenigde Staten en Canada.

Spellman had de finale gehaald na overwinningen op Keith Way (5-4), Stowe Buntz (6-5) en David Cameron (7-5), om vervolgens Doug Boehm tegen te komen in de eindstrijd.

In de finale kwam Boehm op een 7-3 voorsprong, maar de Amerikaan verkwanselde meerdere matchdarts in de twaalfde leg en kreeg daarna geen kansen meer op de eindwinst. Spellman kwam met een serie goede legs terug tot 7-7 en besliste daarna de partij met een 18-darter.

Door deze titel is de Amerikaan de eerste qualifier voor de US Darts Masters 2023, dat op 2 en 3 juni in New York wordt gespeeld. Bij dit World Series-toernooi spelen acht PDC-toppers tegen acht Noord-Amerikaanse spelers in de eerste ronde, waarna het toernooi in een afvalschema verdergaat.

Lees meer over:
PDC US Darts Masters CDC Tour

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties